CURS DE DESEN ȘI PICTURĂ

Pictori începători și viitori maeștri, bine ați venit la Școala de arte, design si muzică!

Cursurile noastre de desen și pictură vor descoperi în Dvs. secretul mare și măreț a măiestriei artistice, veți afla cum o simplă foaie de hârtie devine o fereastră în lumea minunată a artei.

Programul complex a cursului este destinat dezvoltării artistice a copiilor și maturilor de orice vârstă, ce implică studierea tehnicilor clasice și moderne de pictură, desen, grafică, cunoașterea istoriei artelor, dezvoltarea creativității, a simțului și gustului artistic.

Costul lecțiilor — 500 lei pe lună, 2 ori pe săptămână. Durata lectiei: 2 ore academice

10 thoughts on “CURS DE DESEN ȘI PICTURĂ

 1. Caut un curs de pictura pu nepotul meu de 10 ani pentru toata vara., dsr poate si dupa daca ii va placea. As vrea sa aflu unde ar avea loc cursul si daca prof vorbeste l romana.
  Merci mult
  Elena bivol

 2. buna ziua. in ce zile si la ce ore se desfasoara deobicei lectiile de pictura? care este procedura de inscriere?

  1. Buna ziua. Orarul este – luni, marți, miercuri și joi la 15.00, 16.00 și 17.00. Este o lecție de probă gratis, dacă văplace modul de predare se achită 500 lei pentru 7 lecții.

 3. Buna ziua.
  Spuneti va rog e posibil de inscris la cursul de desen doua persoane – matur si copil 8 ani?
  La ce ora sunt lectiile?
  Mersi mult

  1. Bună ziua. Lecțiile se petrec de 2 ori pe săptămână, durata lecțiiei o oră. Prețul este de 500lei pentru 7 lecții, este o lecție de probă-gratis. Obiectele care se studiază sunt particular pentru fiecare copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *